Ексклюзиви
четвер, 18 вересня 2014 17:16

В Одесі через Гройсмана відключили світлофори

В Одесі  через Гройсмана відключили світлофори

18 вересня в Одесі вимкнули світлофори - на годину зранку та на три години по обіді. Про це кореспонденту Gazeta.ua повідомили в спеціалізованому монтажно-експлуатаційному підрозділі Одеської міської ради. Відключення пов'язане із перебуванням у місті віце-прем'єр міністра України Володимира Гройсмана.

"Відключили, бо приїхала сопровождаємі люди. Зранку не працювали світлофори на дорозі з аеропорту, але там недовго - з 8.16 до 8.56. А вдень - в 12.30 відключили центр - це вся вулиця Велика Арнаутська та частково Пушкінська. Тільки через три години до мене почали дзвонити та говорити, де можна ввімкнути", - розповіла диспетчер СМЕПу.

Попри те, що на всіх великих перехрестях рух контролювали працівники ДАЇ, в центрі утворилися великі корки.

"Я запізнився на важливу ділову зустріч. Їхав майже годину той відрізок шляху, який зазвичай долаю за двадцять хвилин. Не розраховував, що буде така накладка. Хоч би попередили. Але певно боялися, щоб уникнути якихось диверсій. Бо сьогодні ще й очікували протистояння між майданівцями та прихильниками Куликовго поля. То аби жодна з компаній не перестріла ніде Гройсмана - маршрут не розголошували", - скаржиться одесит Роман Діденко.

Нагадаємо, віце-прем'єр України, міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимир Гройсман відвідав сьогодні Одесу. У ході робочого візиту взяв участь у 10-му Українському муніципальному форумі, в програмі якого обговорювали нагальні питання осінньо-зимового періоду, проблеми південного сходу країни та питання держбюджету 2015 року. На брифінгу Гройсман сказав, що зиму переживемо без проблем, якщо люди почнуть економити електроенергію. А ще підкреслив, що його не хвилює політична кар'єра, найголовніше - вивести країну на європейський рівень життя.

Уже завтра, 19 вересня, у Володимира Гройсмана запланований візит до Миколаєва.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі через Гройсмана відключили світлофори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути