вівторок, 23 червня 2015 11:14

"У невеликих містах продаємо квитки по 50-70 гривень. І навіть така ціна зависока" - Віктор Павлік

"У невеликих містах продаємо квитки по 50-70 гривень. І навіть така ціна зависока" - Віктор Павлік
фото: Христина СТАРЕЦЬКА

У неділю по обіді співак Віктор Павлік виступав у райцентрі Пустомити на Львівщині. Напередодні дав концерти у курортних містечках Трускавці і Моршині.

"Прийшло мало людей, трошки більше як півзалу, - розповів Gazeta.ua співак. - Я розумію, зараз грошей на концерти нема. У державі така ситуація, що всім нелегко".

Квитки продавали по 50-70 грн.

"Дорожче не можна, бо люди й зовсім не прийдуть. Їм навіть така ціна зависока, - розповів співак. - Як в Україні почалася війна, заробітки артистів сильно впали. Бо ж людям зараз не до концертів. Продукти ось які дорогі, оренда квартир. Відмовляються від пишних святкувань весіль, днів народжень. Ще два-три роки тому відбою від замовлень на таких заходах не було, зараз рідкість".

Віктор Павлік їздить з концертним туром невеличкими містами України.

"Не так ради заробітків, як щоб підняти дух в народу. Співаю багато народних пісень. Люди стоячи підспівують, плачуть. Ейнштейн колись казав, що життя - як велосипед. Поки їдеш - їдеш, зупинишся - падаєш. Отак і я, щоби втриматися на плаву у цьому важкому світі, живу між людьми. Поговорю з ними, розраджу їх, а вони мене".

Павлік розказав, що на концерти приходять переважно жінки.

"Ось недавно в Запорізькій області був, райцентрі Гуляйполе. За 60 кілометрів звідти вже окупована зона. В'їжджаєш в місто, а там нікого. Тільки вітер дує і роздуває папірці по вулиці. Таке враження, що фільм жахів дивишся. Приїжджаємо в клуб, а там трошки більше сотні людей, одні жінки. Де чоловіки? Хтось спився, хтось воює, а хтось на заробітки виїхав. Ось такий час настав".

Частину коштів співак віддає на потреби АТО.

"В суботу подзвонив мені знайомий Владислав з тернопільського батальйону Збруч. Каже, треба два колеса нових до вантажівки. Будуть йому колеса, звичайно. Хоч сам не багато зароблю, бо ж треба ще помічникам заплатити, звукорежисеру, машину заправити, інструменти якісь поновити. Але мушу помогти, то ж мій громадянський обов'язок."

Зараз ви читаєте новину «"У невеликих містах продаємо квитки по 50-70 гривень. І навіть така ціна зависока" - Віктор Павлік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути