середа, 22 березня 2017 17:31

В лікарні змушували забрати тіло чужого покійника

В лікарні змушували забрати тіло чужого покійника

У вінницькій лікарні переплутали тіло покійника. У домовині та одязі, який привезли родичі, їм віддали тіло чужої людини.

"У автомайданівця помер дідусь. Родичі приїхали з лікарні забирати тіло. Виносять їм виносять гроб, який вони купили, але в гробу лежить чужий старенький дідусь в костюмі, купленому родичами нашого автомайданівця.

Донька померлого каже, що це не її батько. А їй у відповідь, нічого не знаємо, беріть і все. Коли відійшли від шоку, поїхали шукати тіло померлого дідуся. Знайшли його в іншому морзі. Купили новий гроб і костюм. Бо незнайомця роздягнути і витягнути з гробу не піднялась рука.

Виходить в лікарні на Київській не тільки говорять в очі родичам, що людям похилого віку безкоштовні ліки не потрібні, бо все одно помруть. А ще й віддають на поховання перше ліпше тіло, яке лежить скраю в морзі", - пише вінничанка Таїса Гайда.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В екс-нардепа зупинилось серце

У місті Кривий Ріг на Дніпропетровщині затримали працівницю моргу, яка віддавала тіла померлих за гроші.

"До правоохоронців звернувся чоловік і повідомив, що медики вимагають гроші за прискорення процесу видачі тіла померлого родича. Слідчі Криворізького відділу поліції затримали на хабарі співробітницю моргу однієї з інфекційних лікарень міста", - йдеться у повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «В лікарні змушували забрати тіло чужого покійника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути