Ексклюзиви
субота, 07 вересня 2019 04:11

У дитсадках знову подорожчало харчування

У дитсадках знову подорожчало харчування
ye.ua

У Вінниці з вересня в дитсадках подорожчало харчування.

Для кожного віку дитини воно різне. Кому до 3-х років, то воно коштуватиме 22 грн в день, а було 18 грн. Для дітей з 3 до 7 років подорожчає з 28 гривень до 34,00 грн.

Також в цьому навчальному році збільшується вартість харчування для учнів пільгових категорій: дітей сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей із малозабезпече-них сімей, дітей з інвалідністю, що навчаються в інклюзивних класах. Зростання для учнів 6 – 10 років становить 10 грн. Було 7,5 грн. Для школярів від 10 років і старше – 13 грн. до цього часу коштувало 10 грн", - йдеться у повідомленні Вінницької міської ради.

У 2019 році зберегли безкоштовне харчування дітей в закладах дошкільної освіти (986 дітей) та учнів в закладах загальної середньої освіти (1815 учнів), батьки яких є учасниками АТО (ООС).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До кінця року ліквідують черги до дитсадків

У всіх вінницьких дитсадках та НВК у селищі Десна встановили інноваційну систему 9-ступеневого очищення води. В першу чергу обладнання привезли у дитсадки санаторного типу.Батькам уже не доведеться купувати в групу бутильовану воду.

Зараз ви читаєте новину «У дитсадках знову подорожчало харчування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути