вівторок, 27 вересня 2016 17:22

Юнака, який заступився за дівчину, вбили

Юнака, який заступився за дівчину, вбили

25 вересня у місті Гайсин на Вінниччині загинув 21-річний юнак. Його побили п'ятеро нападників.

"Увечері Олег йшов зі своєю дівчиною однією з вулиць Гайсина. Біля них зупинилась автівка Audio. З неї вийшли п'ятеро хлопців, такого ж віку, як Олег. Спочатку один з них почав чіплятись до дівчини. Олег захистив її. Тоді почалась бійка. Били усі п'ятеро. Коли Олег знепритомнів, змили кров з його обличчя пивом, сіли і поїхали. На крик дівчини повиходили люди з ближніх будинків. Хтось викликав швидку, але Олег помер на руках дівчини ще до приїзду медиків", - розповів Vlasno.info керівник громадської організації "Правий сектор" у Вінницькій області Олександр Бендяк.

Один зі зловмисників, 19-річний хлопець, бере на себе всю відповідальність. Він сам прийшов до поліції і заявив, що це він бив Олега.

Сестрі загиблого погрожують, щоб вона не піднімала шуму і не з'ясовувала правду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учителька била учнів на своїх уроках

У відділі комунікацій Головного управління Нацполіції зазначають, що за офіційною інформацією, бійка відбувалась між двома хлопцями.

"Загиблий стояв на зупинці громадського транспорту. Повз їхав у машині разом зі своїми друзями його знайомий, всі були нетверезими. У них були давні неприязні стосунки. За словами вбивці, він вирішив помститися за друга. Вийшов з машини, зав'язалась бійка. Після неї 19-річний нападник сів у машину і вони з друзями поїхали далі, не підозрюючи, що 21-річна жертва може померти", – говорить головний спеціаліст відділу комунікацій ГУНП у Вінницькій області Ірина Добровольська.

Бригада швидкої допомоги, що прибула на місце трагедії констатувала смерть юнака через численні тілесні ушкодження.

Нагадаємо, 26 вересня у Києві безбілетник побив контролера і приснув йому в обличчя з газового балончика. Пасажира попросили вийти із салону, оскільки він відмовився платити штраф за безквитковий проїзд.

Зараз ви читаєте новину «Юнака, який заступився за дівчину, вбили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути