середа, 24 січня 2018 09:54

Українця загризла пантера російського мільйонера

Автор: 20 хвилин
  Трагічні заробітки у Росії: українця Олександра Пшебетовича загризла пантера московського мільйонера
Трагічні заробітки у Росії: українця Олександра Пшебетовича загризла пантера московського мільйонера

Справжнє полювання на людину влаштувала пантера з домашнього зоопарку московського мільйонера Сергія Княгиневича у містечку Істра.

Жертвою дикої тварини став заробітчанин з України Олександр Пшебетович, пише "20 хвилин".

Перед новорічними святами йому зателефонував брат з Москви. Сказав, що хлопці, які годують звірів, просять підмінити їх. Запитав, чи не погодиться. Олександр дав згоду. Швидко зібрався і вирушив у дорогу. У святкові дні вони доглядали звірів разом.

Трагедія сталася в одному з вольєрів, де жили дикі тварини. Тіло чоловіка виявили з ранами від укусів. За попередньою версією, пантера напала на нього, коли той увійшов у клітку годувати її.

Бізнесмен вважає, що чоловік сам винен, оскільки не мав заходити в клітку. Мовляв, у нього він не працював. Лиш приїхав у гості до брата. Бізнесмен також зазначив, що не збирається вбивати пантеру.

Поховали Олександра у Ямполі. Тіло з Москви доставили транспортом, який виділив бізнесмен. Молодша дочка загиблого Катерина каже, батько мав намір збудувати хату. Збирав гроші.

"2016 року моя сестра народила двійню, то тато майже не їздив у Москву. Допомагав їй, бо в неї є ще одна дитина, - розповідає Катерина. – Сестра проживає в Одеській області. Тато туди частіше їздив, ніж на заробітки. Перед тим доглядав свою хвору маму. Вони чергувалися з братом. Він був дуже доброю людиною. Кажу так не тільки тому, що він мій батько. Так люди про нього говорять".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії собака застрелив мисливця

Тривалий час Олександр працював в Укртелекомі, останній період – на кабельному телебаченні у Ямполі.

"До нього зверталися по допомогу в ремонті. Був безвідмовний у всьому. Не знаю такої роботи, яку б не вмів робити тато, - продовжує донька. – Його нема, а мені в це не віриться. Все надіюся, що ось-ось двері відчиняться, і він стане на порозі, худенький, з добрими очима".

Ротвейлер накинувся на 5-річну дівчинку та ледь не прокусив їй ногу. Це сталося у Кривому Розі Дніпропетровської області. Дитину вирвали з пащі собаки і доправили до лікарні. Цього ж дня собака напав на ще одну дитину.

Зараз ви читаєте новину «Українця загризла пантера російського мільйонера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути