середа, 11 листопада 2015 01:33

У Запоріжжі невідомі побили керівника штабу кандидата на посаду мера від "БПП"

У Запоріжжі невідомі побили керівника штабу кандидата на посаду мера від "БПП"
ukr.media

У Запоріжжі невідомі побили начальника штабу кандидата на посаду міського голови від "Блоку Петра Порошенко" Миколи Фролова - Володимира Піскового.

"1,5 години тому був побитий начальник мого штабу Володимир Пісковий. Зараз він знаходиться в 5-й лікарні, де йому надають допомогу. Троє покидьків напали на нього ззаду і збоку, били зі словами "це тобі за донецьких". Зараз за цим фактом працює міліція. Я підняв усіх і, сподіваюся, що влада і правоохоронні органи розберуться зі спеціально завезеними тітушками", - написав на своїй сторінці у Facebook у вівторок увечері Микола Фролов.

Кандидат у мери прямо пов'язує побиття голови свого виборчого штабу з виборчою компанією і силами, які підтримують його конкурента у автором турі виборів - головного інженера комбінату "Запоріжсталь" Володимира Буряка.

Він висловив думку, що "виборча кампанія з виборів міського голови Запоріжжя давно набула кримінальний характер", оскільки невідомі неодноразово здійснювали напади на його агітаторів.

Як повідомили у вівторок ввечері агентству "Інтерфакс-Україна" в правоохоронних органах Запоріжжя, Піскового побили невідомі в районі одного з навчальних корпусів Запорізького національного університету.

Зазначається, що Жовтневий райвідділ міста проводить комплекс заходів щодо встановлення осіб та затримання злочинців, які напали на Піскового.

На даний момент правоохоронці проводять перевірку за фактом нападу і слідство встановлює тяжкість ушкоджень, що одержав потерпілий, а також визначається з кваліфікацією статті кримінального провадження.

У штабі кандидата в мери Запоріжжя Буряка заяву про причетність до нападу на главу штабу конкурента назвали провокацією.

Як відомо, 15 листопада у другому турі виборів мера Запоріжжя змагатимуться представник пропрезидентської партії "Солідарність" Микола Фролов та самовисуванець, головний інженер комбінату "Запоріжсталь" Володимир Буряк.

Зараз ви читаєте новину «У Запоріжжі невідомі побили керівника штабу кандидата на посаду мера від "БПП"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути