середа, 30 грудня 2015 18:43

У Вінниці поховали начальника міської поліції
5

Фото: Олександр Гандзій

В селі Пирогово під Вінницею поховали начальника Вінницького відділу поліції Юрія Куцого. Протягом трьох годин у концертному залі "Плеяда" проходило прощання із головним правоохоронцем обласного центру, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

У поховальній церемонії взяли участь керівники міста і області, Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман, народні депутати.

"Для мене це особиста втрата і трагедія, ми дружили більше 20 років. Шкода, що я не зміг його врятувати. Юра був світлою людиною і гарним другом. Буду надалі підтримувати його сім'ю, як зможу", - сказав Гройсман.

Панахиду за покійним відправив Mитрополит Вінницький і Барський Симеон.

"Мені довелось попрацювати з Юрієм у дуже важкі часи наведення порядку в місті, над ліквідацією стихійної торгівлі, захистом від рейдерських захоплень. Був дуже набайдужим до життя людей. Все пропускав через своє серце і був дуже скромний. Коли я сьогодні побачив всі його нагороди, то був вражений. Він їх не носив тому що найбільшою відзнакою вважав повагу і шану з боку людей", - поділився заступник міського голови Андрій Рева.

"Юрій Іванович почав керувати міліцією, коли я почав займатися політичною діяльністю. Часто опинялися по різні сторони барикад, але мені в ньому подобалась чесність і порядність. Ніколи не провокував і гідно захищав честь мундира", - розповів депутат міської ради Володимир Базилюк.

Нагадаємо, серце Юрія Куцого зупинилось внаслідок ускладнень від запалення легень. У нього залишились батьки, дружина та 20-річний син.

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці поховали начальника міської поліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути