понеділок, 06 квітня 2020 15:08

У США та Естонії показали телесюжети про Львів

У США та Естонії показали телесюжети про Львів
Львів показали на телебаченні США та Естонії. Фото: Про Львів

На телебаченні Естонії та США цього року в сюжетах тревел-шоу показали Львів.

Також матеріал про українське місто вийшов у нідерландському журналі Wandelmagazine, повідомили у Львівській міській раді.

Естонська національна програма про подорожі Travel with me за 10 років розповіла про більш як 250 міст світу. Відтепер у цьому переліку є і Львів. Випуск вийшов на екрани у березні 2020 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Львів наче вимер: показали моторошні фото безлюдного міста

11 та 12 квітня 2 епізоди про Львів під назвою Lovely Lviv побачать телеглядачі американського тревел-шоу Raw Travel. Очікується, що аудиторія переглядів становитиме понад 6 млн людей у США. Знімальна група Raw Travel відвідала місто з іншими журналістами із США та Канади під час престуру у листопаді 2019 року. Журналісти, зокрема, були на Меморіалі Небесної сотні, у Львівській національній опері, Львівському історичному музеї, Музейно-культурному комплексі пивної історії "Львіварня", у місцевих ресторанах та спілкувались із найвідомішим хіпі Львова Аліком Олісевичем.

Також на початку липня Львівщину відвідали журналісти з популярного у Нідерландах журналу про подорожі Wandelmagazine. У Львові для своєї статті вони хотіли дослідити такі об'єкти, як Цитадель, Територія терору, Личаківський цвинтар. Журнал виходить щоквартально. Вже у весняному випуску опублікують статтю з розповідями про Львів у різні періоди: довоєнний, радянський і сучасний (український) Львів. Тираж видання становить 6 тис. примірників.

Дослідники показали найдавніші радіовежі у Львові. Вежі розташовані на Любінській, 53. Їх збудували на початку 30-х років ХХ ст., коли Львів був у складі Другої Польської республіки.

Зараз ви читаєте новину «У США та Естонії показали телесюжети про Львів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути