вівторок, 12 січня 2016 19:43

У Львові заблокували роботу російської компанії
7

Фото: Ярослав Тимчишин

Львівські активісти блокують склади торгової компанії "Мегаполіс-Україна" - найбільшого дистриб'ютора цигарок в Україні. Компанія входить до російської групи компаній "Меркурій", власником і президентом якої є російський олігарх Ігор Альбертович Кесаєв.

Блокада торгової компанії "Мегаполіс-Україна" розпочалася о 3:30 ранку 12 січня. Учасники ГО "Рабів до раю не пускають", Економічного бойкотного руху, Самооборони Львівського Євромайдану, Громадської ініціативи "1991", "Варта1" та "Варта 700" заблокували два склади тютюнових виробів у Львові на вулицях Городоцькій та Навроцького.

Таким чином хочуть привернути увагу до того, що російський монополіст, незважаючи на війну, продовжує заробляти гроші в Україні. Активісти вимагають розслідувань щодо монополізації українського ринку компанією "Мегаполіс" а також фінансування сепаратизму та тероризму "Мегаполісом", оскільки власник компанії володіє заводом зброї у Росії.

Координатори акції запевняють що блокуватимуть лише автомобілі компанії "Мегаполіс" і не заважатимуть заїжджати і завантажуватись транспорту інших фірм, які є українськими.

Блокування роботи торгової компанії "Мегаполіс-Україна" відбувається паралельно у Києві, Львові, Рівному,Луцьку, Тернополі та Ковелі.

Зараз ви читаєте новину «У Львові заблокували роботу російської компанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути