неділя, 17 жовтня 2021 12:05

У Львові вводять посилений карантин

У Львові вводять посилений карантин
З 18 жовтня Львів житиме за новими карантинним правилами. Фото: ua.news

З 18 жовтня у Львові почнуть діяти додаткові карантинні обмеження.

З 1 листопада їх можуть посилити ще більше. Про це повідомляє міський голова міста Андрій Садовий у Facebook.

Школярі міста йдуть на двотижневі канікули до 1 листопада. Це ж стосується установ позашкільної освіти, в тому числі музичних шкіл. Бібліотеки працюватимуть тільки на видачу книг.

Забороняються масові заходи, окрім тих, в яких учасники і організатори мають сертифікат вакцинації або негативний ПЛР-тест, зроблений за 72 години і раніше до початку заходу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вакцинуватися від коронавірусу можна і після перенесеної інфекції - Ляшко

Театри, музеї, кінотеатри, галереї, філармонія, органний зал працюватимуть тільки для відвідувачів з сертифікатом вакцинації або негативним ПЛР-тестом. Кількість відвідувачів - не більше 50% від загального числа місць.

Об'єктам торгівлі, перукарням, салонам краси і ТРЦ дозволять працювати за умови вакцинації персоналу або наявності негативних ПЛР-тестів. Заповнюваність не може перевищувати половини від площ.

Установи громадського харчування зможуть працювати до 23:00 і за умови повної вакцинації персоналу або негативних ПЛР-тестів. Заповненість - до 50% від площ, не більше чотирьох осіб за столиком.

Садовий попередив, що якщо протягом двох тижнів ситуація не стабілізується, то з 1 листопада установи громадського харчування зможуть відвідувати лише вакциновані або громадяни з негативним ПЛР-тестом.

Спортзали, готелі і хостели будуть працювати на таких же умовах - повна вакцинація персоналу і наявність ПЛР-тесту. При цьому заповнюваність спортзалів не може перевищувати 50%.

За минулу добу, 16 жовтня, в Україні виявили ще 11 288 випадків Covid-19. 219 хворих померли, 4 747 громадянам знадобилася госпіталізація. Серед нових хворих - 1 086 дитини. Захворіли 154 медпрацівники.

Зараз ви читаєте новину «У Львові вводять посилений карантин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути