Ексклюзиви
четвер, 18 грудня 2014 12:50

У львівській галереї відкрили виставку "Святкові вечорниці"
6

Фото: Ольга Швед

17 грудня у львівській галереї Гері Боумена на вулиці Наливайка, 18 відкрили традиційну різдвяну виставку "Святкові вечорниці у Боумена". Участь взяли два десятки молодих і знаних львівських художників, ілюстраторів.

"Новорічні та Різдвяні свята у Львові тривають більше місяця - від Романа до Йордана. Так буде тривати і наша виставка із святковою тематикою. Виставку можна назвати "+1", адже з кожним наступним роком мистецька родина галереї поповнюється. Цьогоріч дебют у двох дівчат – Наталії-Софії Кулявець із її графікою та Тетяни Манукян із фруктовими натюрмортами. Інколи дуже важко відбирати роботи на виставку - бо бракує місця, а показати глядачам хочеться все", - каже куратор галереї Анна Сидоренко.

Найбільше світлин - зимового Львова, фото представили Михайло Французов, Олександра Шамова та Анна Рицар, графіку - Леся Квик, ікону на склі - Оксана Андрущенко, кераміку - Оля Пильник, малярство - Галина Дуда. А основну частину експозиції складають роботи художників, що співпрацюють з "Видавництвом Старого Лева". Це казкові ілюстрації Івети Ключковської, Володимира Штанко, Ольги Кваші, Ростислава Попського, Мар'яна Пирожка, Даші Ракової та творчої майстерні "Аґрафка".

Різдвяна виставка "Святкові вечорниці у Боумена" триватиме місяць, вхід вільний.

Зараз ви читаєте новину «У львівській галереї відкрили виставку "Святкові вечорниці"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути