понеділок, 25 квітня 2016 19:27

У Криму встановлять пам'ятник вимкненій лампі

У Криму встановлять пам'ятник вимкненій лампі

Меморіал у вигляді двох великих ламп розжарювання встановлять у сквері імені Калініна недалеко від Ялтинської набережної.

"Це ініціатива місцевого підприємця, досить цікавий та креативний проект", – розповів голова окупаційної адміністрації міста Андрій Ростенко, передає "15 хвилин". - Його зроблять у форматі автоматичної поливальної системи газону, а "лампочки Ілліча" будуть "пам'ятником вимкнення світла".

Проект передбачає наявність газону навколо лампочок. Цей меморіал стане центром відпочинку для дорослих та дітей.

"На місці скверу ще кілька років тому мали розпочати будівництво багатоповерхівок. Це рішення прийняли ще за України. Поки воно скасовано, повідомлення про розірвання договорів оренди вислані. Але поки що все це робиться тільки адміністративно-вольовим методом. А попереду нас чекають суди", – сказав Ростенко.

В соцмережі жителі жартують, що до нового памятника будуть ходити зі свічками.

"Це маразм нової влади. Замість того, щоб заохочувати туристів їхати на півострів ми будемо їм нагадувати про незручності, - пише у соцмережі жителька Ялти Інна.

"А ось це правильно! У сквері Калініна в Ялті встановлять пам'ятник лампочці. Свічки будемо носити", – коментує новину у своєму мікроблозі Роксолана.

Нагадаємо, з лютого в Криму знову почалися позапланове відключення світла. Світло вимикають кожні 2 години. Найбільше від вимкнень страждають жителі Сімферополя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Частина Криму залишилася без світла

Зараз ви читаєте новину «У Криму встановлять пам'ятник вимкненій лампі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути