четвер, 22 червня 2017 13:44

У Дніпрі влаштовують автомайдан проти Філатова

У Дніпрі влаштовують автомайдан проти Філатова
Активісти заявили, що міський голова Дніпра Борис Філатов не збирається слухати "настирливе дзижчання" суспільства"

На центральній площі міста збираються автомобілісти, які не згодні з рішеннями міського голови Дніпра.

Про це у "Фейсбуці" повідомляє голова правління "Громадський контроль" Артем Романюков, передає Depo.Дніпро.

"Збір в суботу, 24 червня, в 11:00 на площі Героїв Майдану. Симпозіум автомобілістів планується всеукраїнський. Вже заявлені учасники з Києва, Одеси, Харкова, Дніпра та інших міст", - зазначає він.

За словами Романюкова, протест викликаний призначенням керівником КП "Муніципальна поліція" колишнього командира "Беркута" Дніпропетровської області Андрія Ткаченка, який брав безпосередню участь у подіях на Майдані в 2013 -14 роках. Після проведення мітингу проти такого призначення на резолюцію з 253 підписами реакції мера не послідувало. Відповідні петиції не були допущені до голосування.

"Схоже на те, що Філатов став Кернесом і більше не збирається слухати "настирливе дзижчання" суспільства", - додає активіст.

Нагадаємо, що прес-служба Дніпровської міськради видала реліз, де наводяться результати роботи новопризначеного екс-"беркутівця".

Раніше Depo.Дніпро повідомляв, що 27 травня Філатов оголосив про намір призначити керівником КП "Муніципальна поліція" Дніпровської міськради екс-керівника "Беркута" Андрія Ткаченка. Після цього у соцмережах почалася хвиля бурхливих обговорень, в ході яких Філатов банив підписників і ображав їх. Робітники комунальних підприємств Дніпра заявили про звільнення через незгоду з новим кадровим рішенням мера. 1 червня під вікнами Філатова почався "антиберкутівський" мітинг.

Зараз ви читаєте новину «У Дніпрі влаштовують автомайдан проти Філатова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути