вівторок, 01 жовтня 2019 14:37

У День захисника України звучатимуть найкращі пісні на патріотичну тематику - гурт "МЕРІ" запрошує на концерт

У День захисника України звучатимуть найкращі пісні на патріотичну тематику - гурт "МЕРІ" запрошує на концерт
Гурт "МЕРІ" 14 жовтня виступить у Львові

14 жовтня у Львові в Центрі ім. О. Довженка на Сихові відбудеться концерт Віктора Винника та гурту МЕРІ.

"Цей зал особливий для нас, оскільки, я пригадую, що багато років тому на початку нульових наші перші виступи відбувались саме там. Минулого року під час туру "Мерідіани 15" ми також там зустрічалися з нашою публікою", – розповів фронтмен гурту Віктор Винник.

Вважає особливо почесним те, що цьогорічний виступ припадає на Покрову, на День захисника України – 14 жовтня.

"На всіх без винятку концертах я нагадую, що наша країна у війні, війні за свою ідентичність і незалежність. І у цій війні ми можемо опиратись і надіятись тільки на себе і на наших захисників, нашу армію. У програмі концерту прозвучать багато пісень на соціальну та патріотичну тематику, ми будемо раді бачити в залі учасників ООС та ветеранів. Отож запрошую усіх та з нетерпінням чекаю на зустріч", – зазначив Віктор Винник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пройде ювілейний музичний фестиваль "Контрасти"

У компанії "Lutsyshyn Promo", яка організовує концерт, розповіли, що Віктор Винник і МЕРІ у Львові виступлять з новою програмою "Нові та найкращі пісні".

"Без сумніву, це той концерт, на який не соромно прийти з батьками і дітьми. І всім він дуже сподобається. Це чудова музика і тексти, українська позиція музикантів. У залі люди насолоджуються прекрасними українськими піснями і відпочивають наповну. А ще це завжди дружнє спілкування публіки з групою наживо. Цього разу слухачі зможуть почути наживо не лише улюблені пісні, а й дуже багато нових, не менш вартісних пісень. Приходьте обов'язково. Тим більше, що концерт відбудеться у День Захисника України, а концерт МЕРІ є найкращим варіантом відзначити істинно українське свято", – зазначають організатори.

За їхніми словами, для ветеранів АТО та ООС – знижки -20% (деталі за телефоном:. 093 693 68 35). Під час концерту відбудеться благодійний збір коштів на потреби української армії.
Гарний концерт до Дня захисника Вітчизни! Не забудьте відвідати! Віктор Винник і МЕРІ у Львові виступлять з новою програмою "Нові та найкращі пісні".
Квитки можна придбати за посиланням тут і тут.

У Львівському театрі ім. Марії Заньковецької Соломія Чубай презентувала музично-поетично симфо арт-концерт "Чубай. Україна. Любов" та музичний альбом-книжку "POETY".

Зараз ви читаєте новину «У День захисника України звучатимуть найкращі пісні на патріотичну тематику - гурт "МЕРІ" запрошує на концерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути