неділя, 11 жовтня 2020 01:29

У Чернівцях працівнику коледжу виписали штраф за політичну агітацію

У Чернівцях працівнику коледжу виписали штраф за політичну агітацію
Чиновниця заявила, що не може проконтролювати усіх, хто за неї агітує. Фото: Опора Чернівці

У Чернівецькому коледжі архітектури і будівництва розмістили плакати кандидата в мери Чернівців Галини Жук. Правоохоронці склали адмінпротокол на співробітника коледжу за розміщення агітаційних плакатів в навчальному закладі.

"До Чернівецького відділу поліції надійшло повідомлення про розміщення агітаційних матеріалів кандидатки на посаду Чернівецького міського голови в одному з коледжів міста. Щоб встановити всі обставини події за адресою, вказаною заявником, виїхала слідчо-оперативна група Чернівецького відділу поліції", - сказано у повідомленні пресслужби Нацполіції Чернівецької області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Застілля й конверти: перед виборами кандидати-чиновники прийшли до вчителів

Було встановлено, що агітаційний плакат розмістив 44-річний співробітник навчального закладу. Правоохоронці склали адмінпротокол за ознаками статті 212-14 (Порушення порядку розміщення агітаційних матеріалів чи політичної реклами або розміщення їх у заборонених законом місцях) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

В ефірі "Суспільного" кандидат у мери Чернівців Галина Жук заявила, що не знала про розміщення та "не може проконтролювати усіх, хто за неї агітує".

У Луганській області поліція вилучила продуктові набори від кандидата в мери міста Кремінної, "регіонала" Володимира Струка. Місцеві вибори відбудуться 25 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «У Чернівцях працівнику коледжу виписали штраф за політичну агітацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути