середа, 26 серпня 2020 13:58

У Чернівцях перестали курсувати тролейбуси

У Чернівцях перестали курсувати тролейбуси
Поліція заборонила ЧТУ здійснювати перевезення пасажирів попри вчорашнє рішення міської ради про послаблення карантинних обмежень. Фото: pixabay.com

Чернівецьке тролейбусне управління на вимогу поліції припинило усі перевезення. Рішення прийняли після того, як працівники патрульної поліції намагалися притягнути до відповідальності водія одного з тролейбусів, що здійснював перевезення пасажирів.

Про це повідомив виконувач обов'язків директора Чернівецького тролейбусного управління Сергій Івашина, передає molbuk.ua.

"Поліція підпорядковується безпосередньо Києву. Вони хотіли вже складати протокол на водія. Нам вдалося його "відмазати". Однак пасажирів довелося висадити", - сказав Івашина.

За його словами, поліція заборонила ЧТУ здійснювати перевезення пасажирів попри вчорашнє рішення міської ради про послаблення карантинних обмежень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернівцях протестують проти карантину

24 серпня в Чернівецькій області виявили 204 хворих на коронавірус. Таку кількість хворих обласна лабораторія підтвердила під час дослідження 564 зразків. Цього ж дня одужали 29 осіб. Загалом в області за час пандемії зареєстрували 9371 випадок зараження. Змогли побороти хворобу вже 5920 буковинців.

Зараз ви читаєте новину «У Чернівцях перестали курсувати тролейбуси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути