Ексклюзиви
пʼятниця, 21 лютого 2014 01:05

У Черкаській області народні самооборонівці затримали автобус з "Беркутом"

У Черкаській області  народні самооборонівці затримали автобус з "Беркутом"

На під'їзді в місто Корсунь-Шевченківський місцеві активісти загонів самооборони зупинили і роззброїли автобус із "Беркутом" та два автобуси із тітушками. Про це Gazeta.ua повідомив голова обласної організації "УДАР" Віталій Ілляшенко.
"Амуніцію у беркутівців відібрали та відправили на блок-пост у Городище. Швидше за все це харківський беркут, так як на автобусі були харківські номери. Зараз вирішуємо що з ними робити, можливо обмін на те, щоб черкаські силовики повернулися зі столиці. Автобуси, у яких везли тіток згоріли. Зараз вони бродять містом", - розповів Віталій Ілляшенко.
За словами ударівця у більшості райцентрів області створені загни самооборони. Найбільші діють біля Маньківки, Корсунь-Шевченківського, Золотоноші та Черкасах.
"Ще кілька автобусів з тітушками затримали поблизу міста Золотоноша. Бандити з автобусів втекли. Куди вони будуть прориватися невідомо – чи на Київ, чи селами туди, звідки приїхали. У Черкасах після силового розгону блок-пост на дамбі відновили. Туди прийшло ще більше людей. Несуть продукти, теплий одяг. Є висока імовірність того, що на людей напав ввечері харківський "Беркут".

 

 

Зараз ви читаєте новину «У Черкаській області народні самооборонівці затримали автобус з "Беркутом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути