субота, 12 травня 2018 10:19

У Черкасах тимчасово закрили школу, де сталося масове отруєння дітей

У Черкасах тимчасово закрили школу, де сталося масове отруєння дітей
Закрили школу в Черкасах, де отруїлись 42 учні. Фото - Zik

У Черкасах вирішили тимчасово закрити загальноосвітню школу №8, де за нез'ясованих обставин сталося масове отруєння дітей.

За результатами перевірок, які провела Держпроспоживслужба, у школі виявили порушення вимог законодавства у сфері безпечності та якості харчових продуктів. Порушення санітарних норм виявили також на підприємстві, що виробляє та постачає до школу питну воду "Рідненька". Заклад закрили для проведення санітарно-гігієнічних заходів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Із лікарні виписали 22 отруєних дітей

"Роботу Черкаської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 8 тимчасово призупинено до завершення проведення комплексу санітарно-гігієнічних заходів із забезпечення належного санітарного стану, — йдеться у повідомленні Держпроспоживслужби. - Будуть проводитись генеральне прибирання, дезінфекція, провітрювання навчальних, підсобних, санітарно-побутових приміщень, харчоблоку. Після цього будуть проведені повторні лабораторно-інструментальні дослідження об'єктів середовища життєдіяльності - атмосферне повітря, гігієнічні змиви".

8 травня у Черкасах через масове отруєння 42 учнів 2-9 класів загальноосвітньої школи госпіталізували до обласної дитячої лікарні. Школярам стало зле на ранковій лінійці, вони скаржилися на нудоту, головний біль, деякі знепритомніли. Загалом з моменту отруєння за медичною допомогою звернулися 55 учнів та 4 вчителів.

Зараз ви читаєте новину «У Черкасах тимчасово закрили школу, де сталося масове отруєння дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути