Ексклюзиви
четвер, 06 лютого 2020 13:07

Трьох поліцейських підозрюють у побитті подружжя

Трьох поліцейських підозрюють у побитті подружжя
Інцидент із побиттям стався на Різдво, 7 січня. Фото:media.dyvys.info

Про підозру у побитті подружжя повідомили трьом поліцейським Закарпаття.

Слідчі територіального управління львівського ДБР оголосили підозру тимчасовому виконувачу обов'язків заступника командира взводу та двом патрульним Управління патрульної поліції в Закарпатській області у перевищенні влади, яке супроводжувалося насильством і застосуванням спеціальних засобів, повідомили у пресслужбі Державного бюро розслідувань.

Попередньо відомо, що 7 січня т.в.о. заступника командира взводу спільно з колегою по службі патрулювали вулиці у місті Мукачево та зупинили автомобіль Citroen‎ з трьома пасажирами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардепа побили в столичному кафе

"Заступник командира без попередження неправомірно застосував сльозогінну речовину "Терен-4" до одного з пасажирів автомобіля, після чого повалив потерпілого на землю та ногами завдавав ударів по тілу. Через 5 хвилин на місце події прибули ще двоє патрульних та приєдналися до побиття громадянина. Один із правоохоронців завдав удару ногою в живіт дружині пасажира, яка вийшла з автомобіля. Внаслідок побиття потерпілі отримали тілесні ушкодження", - написали у повідомленні.

В ДБР повідомили, що т.в.о. заступника командира взводу патрульної поліції та двох його підлеглих відсторонили від служби, вирішується питання щодо обрання стосовно них запобіжних заходів.

Під час виконання службових обов'язків у Рівному постраждав патрульний поліцейський. Серед зловмисників - колишній полковник міліції. Конфлікт виник, коли патрульні зупинили позашляховик.

Зараз ви читаєте новину «Трьох поліцейських підозрюють у побитті подружжя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути