Ексклюзиви
вівторок, 21 червня 2022 10:07

Спецтема: Війна Росії проти України

Терористи РФ вдарили по Харкову з областю: є загиблі й поранені

Терористи РФ вдарили по Харкову з областю: є загиблі й поранені
В області протягом доби окупанти обстрілювали Ізюмський, Чугуївський, Харківський райони. Фото: t.me/synegubov

Протягом минулої доби окупанти обстрілювали Київський, Індустріальний, Салтівський та Немишлянський райони Харкова.

У Салтівському районі під обстріл потрапило транспортне підприємство, повідомив 21 червня голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. Там виникла пожежа, поранений працівник.

"Вночі у Київському районі міста внаслідок російських ударів суттєво пошкоджено будівлю одного із освітніх закладів, приміщення зруйноване на 40%. На Ізюмщині триває ліквідація пожежі на газопереробному підприємстві, яку спричинили обстріли окупантів. Загалом за добу по області маємо трьох загиблих. Ще семеро людей - поранені, усім надається медична допомога", - ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наступ на Харків можливий - Арестович

По області протягом доби окупанти обстрілювали Ізюмський, Чугуївський, Харківський райони.

"На лінії зіткнення в районі Ізюму тривають бої, наші захисники відбивають атаки ворога та надійно тримають свої позиції. Звертаюся до жителів Харківщини: не ігноруйте сигнали тривоги! Без нагальної потреби не перебувайте на вулицях", - додав Синєгубов.

Росіяни продовжують тероризувати мирне населення Харкова та області.

На Харківському напрямку основні зусилля окупанти зосереджують на утриманні зайнятих рубежів. Ворог намагається не допустити виходу українських підрозділів у тил російського угруповання військ, що діє на Слов'янському напрямку. Противник обстріляв цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів Дмитрівка, Чугуїв, Коробочкине, Стара Гнилиця та Базаліївка.

З РСЗО били по Київському, Шевченківському, Салтівському та Індустріальному районах Харкова. Також по місту та області вчора вдарили ракетами. Є влучання в промислову зону, в заклади освіти. Ворог також бив по Чугуєву, Лозовій, по Золочівській та Дергачівських громадах. Протягом 20 червня загинули троє людей. 19 червня у Харкові ворог бив по околицях міста та по Холодногірському району.

Зараз ви читаєте новину «Терористи РФ вдарили по Харкову з областю: є загиблі й поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути