четвер, 02 травня 2019 11:21

Територію "Арени Львів" закидали сміттям

  За 100 метрів від "Арени Львів" вже лежать купи сміття
За 100 метрів від "Арени Львів" вже лежать купи сміття

Територію поблизу стадіону "Арена Львів" закидали сміттям. Уже за сто метрів від стадіону у полі утворилось стихійне сміттєзвалище.

"Між автовокзалом і ареною багато нових житлових будинків. Масово роблять ремонти і сміття вивозять куди попало. А ті, що заселились в окремі квартири, то і звичайне сміття викидають. Бусами їздять о 5-6 ранку. Туди в поля раніше ходили з дітьми гуляти, тепер нема такої можливості", - розповідає житель кварталу "Західного Кварталу" Ярослав.

Житловий квартал розташований за 200 метрів від звалища.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля "Арени Львів" знайшли бойові снаряди

"Як дує сильний вітер, то сміття задуває нам на подвір'я. Сусід має огорожу з сітки, то вся у поліетиленових пакетах. Навіть камазами викидають вже на площі приблизно 300 на 700 метрів. Діти кишковими інфекціями почали хворіти", - скаржиться житель.

"Виїжджає туди староста час від часу. Частково прибрали. Але контролювати важко, бо то окраїна між Львовом і нашою ОТГ. Тобто належить ця площа і місту, але заяви все одно до нас поступають. Прибираємо перед святами, от перед Великоднем прибрали теж. Попередження давали, але машинами їздять і все одно висипають", - пояснює директор відділу житлово-комунального господарства Олег Копач із Солонківської ОТГ.

Два роки тому у Львові закінчилась "сміттєва блокада". З літа 2016-го року у місті через переповнене Грибовицьке сміттєзвалище не вивозили сміття.

Зараз ви читаєте новину «Територію "Арени Львів" закидали сміттям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути