неділя, 11 вересня 2016 11:44

Для гостей готують порося на вертелі
8

"Dr.Goorvin "

Кухня: європейська з елементами мексиканської, італійської, середземноморської.

За попереднім замовленням шеф-кухар готує перед гостями порося на вертелі з мангалом. Також у ресторану є власний винний погріб з ексклюзивними напоями.

  Порося на вертелі
Порося на вертелі

Шеф-кухар: Сергій Коваль. Працював у закладах приготування Швейцарії, Ізраїлю, Мексики, Німеччини.

Рекомендує скуштувати італійську страву "Особука". Традиційно для неї використовують телятину. У ресторані "Dr.Goorvin " пропонують свій варіант із свинини. За рецептом - це ніжка поросяти без шкіри та сала. Перед приготуванням маринується дві доби.

  "Особука"
"Особука"

Особливість: У дощ працівники ресторану зустрічають і проводять гостей під парасолем. Людям з поганим зором пропонують збільшувальне скло. У разі необхідності клієнтові приносять букет квітів. По неділях влаштовують сімейний день. Запрошують аніматорів для дітей.

Інтер'єр: Зали ресторану оформленні в елегантному європейському стилі. Розташовані на двох ярусах. На першому знаходиться фонтан. Сходинки зроблені з мармуру. Стіни прикрашають картини вінницьких художників з пейзажами міста.

Середній чек: 400 гривень

 

"Аристократ"

Кухня: європейська з елементами української, італійської, французької.

Усі страви готуються перед подачею. Для приготування м'яса використовується мангал та спеціальна піч на дровах і вугіллі. Різні види сиру, ковбаси, в'ялене м'ясо, рибу і оливкову олію привозять з Італії.

Шеф-кухар: Дмитро Рудь. Отримав кулінарну освіту. Працював закордоном та в містах усієї України.

Рекомендує коронні страви ресторану салат "Аристократ" та гарячу закуску "Міньйон". До першоъ входять телятина, листові салати, свіжі та запечені овочі. Подається під італійським соусом. "Міньйон" готують з телятини, закарпатських білих грибів і вершкового соусу. Подається теплим під трюфельною пастою.

  Філе Міньйон
Філе Міньйон

Особливість: у ресторані грає жива музика. Кожного дня з 12 до 16 години діє знижка 25% на всі обіди.

Інтер'єр: ресторан оформлений у класично-аристократичному стилі з переважанням світлих тонів. У холі є два декоративних водоспади. У залі - великий камін.

Середній чек: 320 гривень.

 

"Гетьман"

Кухня: українська з європейською подачею.

Шеф-кухар: Віктор Палевський. Працював помічником з часу відкриття, потім зайняв місце шеф-повара.

Рекомендує "Шоколадні вареники" та страву з бенкетного меню "Буженина "Flamber" за власними рецептами. Вареники ліпляться із шоколадного тіста. Подаються з вишнею, шоколадним соусом і морозивом. Головний інгредієнт "Буженини "Flamber" - свиний ошийок, який маринується і запікається з яблуками або вишнею. Гостям страву виносить шеф-повар. Поливає коньяком, підпалює і нарізає.

  "Буженина "Flamber"
"Буженина "Flamber"
  "Вареники в шоколаді"
"Вареники в шоколаді"

Особливість: На кухні працюють лише чоловіки. Офіціанти одягнені у вишиванки. Для постійних клієнтів діють знижки від 5% до 15%.

Інтер'єр: Зал оформлений у традиційному українському стилі часів Гетьманщини. Стіни прикрашають портрети усіх гетьманів України. На столах - скатерки з національною вишивкою.

Середній чек: 250 гривень

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У фільмі "Вій" знімали перехожих

Зараз ви читаєте новину «Для гостей готують порося на вертелі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути