Ексклюзиви
середа, 02 листопада 2016 15:39

Стіни будинку прикрасили вишиванкою з пластикових кришечок
7

Микола Демков з селища Літин, Вінницької області на стінах власного будинку створив вишиванку за допомогою пластикових кришечок, відходів плитки та скла, різнокольорових камінців. Схеми для вишиванок чоловік купує на ринку.

"Квадратики на схемі порівнюю з кришечками, зіставляючи їх розмір, розраховую площу, підбираю кольори і прикріпляю кришки на стіни за допомогою клею для плитки, - каже Демков виданню Власно інфо, - Різноманітні квіточки, пелюсточки й листочки вирізаю з відходів будівельної плитки, яку привозять знайомі після ремонту, аби не викидати".

Камінчиків різної форми умілець назбирав у кар'єрі та в Карпатах, куди їздив на автомобілі. "Є різні за розміром, формою та відтінками, - розповідає Микола Демков. - А це, нещодавно, на вулиці робили дорогу і висипали щебеню, то я взяв відерце та й назбирав найкращих".

Такий інтер'єр захищає стіни від руйнувань та додає особливої краси будинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля війскового госпіталю відкрили алею писанок із зображенням ікон

Сільський умілець вже виробив свої авторські техніки облицювання стін щебенем, плиткою, пластиком та іншими матеріалами, що завалялися в господарстві.

Окрім "вишитих" будівель, на подвір'ї умільця є ще й різноманітні горщики, оформлені підручними матеріалами, саморобні лелеки та вітряк.

Зараз ви читаєте новину «Стіни будинку прикрасили вишиванкою з пластикових кришечок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути