пʼятниця, 13 квітня 2018 04:10

Стали відомі подробиці пожежі, в якій загинуло немовля у візку

Автор: Novograd.City
  Вінниччина: стали відомі подробиці пожежі, в якій загинуло немовля
Вінниччина: стали відомі подробиці пожежі, в якій загинуло немовля

Близько полудня 21-річна жінка з села Михайлівка Ямпільського району вирішила спалити сміття у дворі. Біля неї був трирічний син і маленька донечка у візку.

Раптом візок із дитиною опинився у полум'ї – дівчинка згоріла, пише Експрес-онлайн.

"Мама дівчинки зібрала траву, сухе листя та підпалила. Вогонь розгорівся. Жінка побігла за інструментом, щоби попідгортати сміття. Коли повернулася – дитина була вже у вогні, – розповідає сільський голова Микола Мельник. – Дівчинці було 8 місяців. Мабуть, вона хитнулася, візок поїхав із горбочка вниз і потрапив прямісінько у вогонь. Одяг дитини швидко загорівся. Коли жінка повернулася, маля вже загинуло".

Лікарі кажуть, у дівчинки не було шансів вижити. Її легені фактично спеклися і вона не могла дихати. Також на тілі були численні опіки.

У селі кажуть, на тому місці вже не вперше стається трагедія. У 1980-х роках тут жила інша сім'я. Одного дня почалася така сильна злива, що вода текла рікою. Господар із жінкою побігли відв'язати коней. Та дивним чином подружжя змило водою і вони втонули.

"Люди в селі шоковані, кажуть, на тому місці є якась нечиста сила, і от забрала ще одне життя", – додає сільський голова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Доньку рятувальника у Кемерові цькують за те, що вижила

У поліції розслідують загибель дитини. Обставини трагічного випадку з'ясовують у рамках відкритого кримінального провадження за злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною. Такий злочин карається обмеженням волі на строк від двох до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Сім'я у селі характеризується позитивно. Батько дітей перебуває на заробітках.

Вчора, 11 квітня, в селі Михaйлівкa Ямпільського рaйону Вінницької області нa території привaтного домогосподaрства під чaс спaлювaння сміття зaгинулa 8-місячна дитинa.

Зараз ви читаєте новину «Стали відомі подробиці пожежі, в якій загинуло немовля у візку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути