вівторок, 07 червня 2016 19:28

Справа "2 травня": в суді забарикадувалися 50 осіб

Апеляційний суд Одеської області вирішив звільнити з-під варти під домашній арешт обвинуваченого у справі про події 2 травня 2014 росіянина Євгена Мефедова.

Суд визнав непереконливими доводи прокуратури про те, що перебування Мефедова на свободі загрожує головному свідкові обвинувачення в справі про події 2 травня 2014, передає "Інтерфакс.Україна".

Як повідомляє "Громадське", на даний момент в суді забарикадувалися близько 50 представників проукраїнських організацій. Це сталося одразу після того, як судді вирішили звільнили його з-під варти.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд визнав відеоматеріали співробітників ЗМІ доказами у "справі 2 травня" в Одесі

За словами журналістки Діани Хрущової, більшість протестувальників є учасниками "Правого сектора" та одеської "Самооборони Майдану".

 

"Зараз заблокованими залишаються колегія суддів у повному складі, а також адвокати, прокурори і сам Мефедов", – повідомила Хрущова.

 

Нагадаємо, 29 травня Київський райсуд Одеси відправив до слідчого ізолятора фігуранта "справи 2 травня" росіянина Євгенія Мефедова.

Зараз ви читаєте новину «Справа "2 травня": в суді забарикадувалися 50 осіб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути