пʼятниця, 21 грудня 2018 04:16

Скільки коштує відсвяткувати Новий рік у ресторані

Хоча Новий рік традиційно вважається домашнім святом, його все частіше відзначають у ресторанах. Адже там не потрібно годинами готувати святкове меню, а на ранок мити гору посуди.

У вінницьких ресторанах вартість святкового бенкету в середньому коштує 1500 грн. Сайт Gazeta.ua дізнався, що пропонують гостям найпопулярніші заклади міста.

PASTA E VINO

Вартість святкування: 2000 грн, вечірка для дітей до 4 років – безкоштовно, від 4 років – 800 грн.

Ресторан пропонує легку програму в стилі Італії 20-х років: намисто з перлин, пір'я в красивих зачісках, витончені сеньйорити, італійська мафія та крутий алкоголь. Гратиме джаз-кабаре оркестр.

Шеф-повар підготував особливе новорічне меню і кілька сюрпризів. Ще декілька козирів обіцяють від персоналу.

Автор: vezha.vn.ua
  ресторан PASTA E VINO
ресторан PASTA E VINO

Для дітей у новорічну ніч запросили аніматора з розважальною програмою. На випадок, якщо когось із них зморить сон, обладнають спальні місця.

Автор: vezha.vn.ua
  ресторан PASTA E VINO, дитяча кімната
ресторан PASTA E VINO, дитяча кімната

RED ZEPPELIN

Вартість святкування: 1600 грн

На Новорічне святкування заклад запросив Антіна Мухарського та професора антропології Ореста Лютого з програмою "Лагідної та Суворої Українізації". Музичний супровід забезпечить відома київська кавер-група, яка також відіграє окремий концерт у новорічному рок-стилі.

Бенкет в ресторані обіцяють у стилі "Все включено": два меню на вибір, алкогольні та безалкогольні напої, десерти та шоу-програма.

Враховуючи репертуар Антіна й Ореста, брати дітей на вечірку-концерт не рекомендують. Тож встановили обмеження 18+. Але буде працювати дитяча кімната зі своїм звуком.

Автор: Red Zeppelin
  ресторан Red Zeppelin
ресторан Red Zeppelin

"КАСАБЛАНКА"

Вартість святкування: 1100 грн

У ресторані відбудеться вечірка в стилі Гетсбі - море забороненого алкоголю, обурливий чарльстон і чорний джаз, свобода тіла і душі від будь - яких заборон.

Костюми гостей повинні бути в дусі 20-х років минулого століття. Якщо сукні, то з глибоким декольте або вирізом на спині. Якщо прикраси, то з каменями і сяючими стразами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порівняли витрати жителів різних країн на новорічні свята

Для жінок дрес- код - елегантна сукня з шовку, оксамиту або мережива, прикрашена паєтками, бахромою, брошкою. На шиї - нитка перлів, в руках - крихітний клатч. Вітається яскрава помада, перламутрові тіні і красиві зачіски.

Чоловічий костюм в стилі Гетсбі виглядає строго і вселяє впевненість. Це "трійка" чорного кольору, біла сорочка, метелик, акуратно пригладжене волосся і туфлі, начищені до блиску. Доповнюють образ такі аксесуари, як хустка в кишені піджака, годинник, капелюх, сигара і навіть тростина.

Алкоголь кожен бере з собою.

Автор: 3place
  ресторан "Касабланка"
ресторан "Касабланка"

Фотографи показали незвичні знімки Нового року. На них видно, як молодь розважається з алкоголем, без нього і влаштовує п'яні вечірки.

Зараз ви читаєте новину «Скільки коштує відсвяткувати Новий рік у ресторані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути