Ексклюзиви
неділя, 23 грудня 2018 16:31

Скасували перший регулярний авіарейс Миколаїв - Київ

Скасували перший регулярний авіарейс Миколаїв - Київ
У Миколаїві скасували перший регулярний авіарейс до Києва. Фото: МикВісті

Стартовий регулярний рейс з аеропорту "Миколаїв" до Києва, який мав відбутися 22 грудня, довелося скасувати через недостатню кількість проданих квитків.

Про це повідомляє видання "МикВісті", з посиланням на слова заступника Миколаївської облдержадміністрації Валентина Гайдаржи.

"У зв'язку з низьким відсотком продажу квитків, так як було дуже мало часу на анонсування, перший рейс перенесли на 26 грудня. Не було достатньо часу для того, щоб люди дізналися, що є така можливість", - сказав Валентин Гайдаржи.

На таку заяву різко відреагував голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко. Він наголосив, що скасування рейсу теж небхідно було анонсувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російського актора висадили з літака, який прямував до Нью-Йорку

"Ви тоді поспілкуйтеся з керівником комунального підприємства "Миколаївський міжнародний аеропорт" і передайте йому, будь ласка, що якщо він анонсує щось, то нехай він анонсує і про те, що він не виходить, щоб я потім не виправдовувався замість нього. Нехай він несе відповідальність, а не уникає її. Я вважаю, що тут вже справа честі: або говорити конкретну дату і відповідати за це, або зовсім не говорити її. Я вважаю, що потрібно вже припинити цю ганебну практику, - сказав Олексій Саченко.

Нещодавно аеропорт "Ужгород" отримав сертифікат відповідності нормам Євросоюзу від Європейського агентства з безпеки польотів (EASA) та невдовзі зможе відновити повноцінну роботу.

Зараз ви читаєте новину «Скасували перший регулярний авіарейс Миколаїв - Київ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути