вівторок, 26 березня 2024 18:01

Спецтема: Війна Росії проти України

Синєгубов відреагував на заяву Путіна про намір "узяти" Харків

Синєгубов відреагував на заяву Путіна про намір "узяти" Харків
Очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов відповів на інформацію про наміри РФ захопити Харків. Фото: /t.me/synegubov

Без бою росіяни ще не змогли захопити жодне місто в Харківській області.

Окупанти можуть лише обстрілювати цивільне населення обласного центру з літаків і артилерії, заявив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

"За 761 день повномасштабної війни росіяни не змогли в бою захопити жодне велике українське місто. Зокрема й Харків. Перемогти незламних харків'ян не змогли ні в 2022 році, ні торік, як і втримати позиції в населених пунктах області", - йдеться в його заяві.

Уже третій рік люди чують про те, як російський диктатор Володимир Путін хоче "взяти" Харків, додав Синєгубов. На такого такого роду "заяви" українські захисники мають єдину і справедливу відповідь, вони демонструють її на полі бою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Є "приліт" - росіяни обстріляли Харків

"Середньовічна тактика варварів: те, що не можуть взяти на полі битви, - обстрілюють ракетами, літаками та артилерією. Тому божевільні фантазії окупантів супроводжуються щоденними обстрілами цивільного населення. Знищення будинків мирних людей, це єдине, що можуть чинити окупанти від безсилля на фронті", - написав він.

У ніч проти 26 березня Збройні сили Російської Федерації атакували Харків і Харківську область безпілотними літальними апаратами типу Shahed. Cили протиповітряної оборони збили над Харківською областю щонайменше вісім ворожих БПЛА.

Російські силовики висловили переконання, що Росія може окупувати Харків, проте рішення про новий масштабний наступ ще не ухвалене, написало російське видання "Медуза" із посиланням на джерела.

Зараз ви читаєте новину «Синєгубов відреагував на заяву Путіна про намір "узяти" Харків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути