вівторок, 24 квітня 2018 16:07

СБУ спалила рекордну партію гашишу вартістю 50 млн грн

СБУ спалила рекордну партію гашишу вартістю 50 млн грн
257 кг гашишу намагався ввезти в Україну житель Львівщини через пункт пропуску "Рава-Руська". У нього в мікроавтобусі була схованка, подвійне дно

Працівники СБУ знищили понад 257 кг гашишу, яку вилучили ще 2014 року.

Наркотики, вартістю майже 50 млн грн, після рішення суду, спалили у печі слідчого відділу СБУ на вул. Бандери у Львові, пише ZAXID.NET.

"Ця історія почалася в серпні 2014-го, коли в Рава-Руській затримали Mercedes Sprinter 313 CDI і водій намагався ввезти на територію України 257 кілограмів гашишу. У нього був тайник, подвійне дно в машині. Оперативники його затримали", ‒ розповів речник управління СБУ Львівщини Олег Александров.

Рекордну партію гашишу виявили прикордонники. Інспектор прикордонної служби звернув увагу, що водій мікроавтобуса перетинає цей пункт пропуску вперше і вирішив його детально оглянути.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейські організували канал постачання наркотиків

Жителя Львівщини, який ввозив наркотики в Україну, у квітні торік Жовківський районний суд засудив до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Правоохоронці вилучили на українсько-угорському кордоні велику партію гашишу вартістю $500 тис. Контрабанду планували перевезти транзитом через Україну до сусідньої держави.

Зараз ви читаєте новину «СБУ спалила рекордну партію гашишу вартістю 50 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути