вівторок, 20 лютого 2018 15:55

"С нашим праздником!": як народний депутат вітає українців з Днем російської армії

"С нашим праздником!": як народний депутат вітає українців з Днем російської армії
Народний депутат Євген Балицький розвісив у Мелітополі на Запоріжжі білборди з привітанням до Дня російської армії. Фото: http://ria-m.tv

Народний депутат від "Опоблоку" Євген Балицький розмістив у Мелітополі Запорізької області привітання з 23 лютого. На білбордах городяни бачать напис "С нашим праздником" і зображення радянських солдатів на червоному фоні.

"На борді з підписом Євгена Балицького зашифроване "З нашим святом!". Таке привітання нардеп, як і торік, розмістив на білбордах, що належать заводам його сім'ї", - пише "РІА Мелітополь".

"Минулого року ситуація була аналогічною. З білборда зникли хіба що георгіївські стрічки і радянський орден. СБУ за цю витівку депутата ВР України карати не стало. Тому цьогоріч він вирішив повторити трюк. Нагадаємо, раніше нардеп на центральних ЗМІ заявляв, що йому нічого не відомо про участь російських військ у військовому конфлікті на Донбасі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Син російського співака Талькова збирався воювати на Донбасі проти України

"Народному депутату Євгену Балицькому навіть у голову не приходить, що розміщувати борд з таким привітанням, щонайменше, неетично по відношенню до рідних і близьких українських солдатів, які загинули в зоні АТО за незалежність і територіальну цілісність України".

"До речі, торік Євген Віталійович навіть СМС-розсилку організував, вітаючи всіх з 23 лютого. Причому іменні СМС він розсилав навіть жінкам. Потім у соцмережі з цього приводу його почали тролити і мали намір влаштувати флешмоб, привітавши нардепа з жіночим днем", - продовжує інтернет-ресурс.

День захисника Вітчизни - свято, що відзначається щорічно 23 лютого в Росії, Білорусії, Таджикистані і Киргизії. Було встановлене в РРФСР 27 січня 1922 року, коли опублікували постанову про четверту річницю Червоної армії. Спочатку іменувався як День Червоної армії і Флоту. З 1946 до 1993 роки носив назву День Радянської армії і Військово-морського флоту.

Зараз ви читаєте новину «"С нашим праздником!": як народний депутат вітає українців з Днем російської армії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути