вівторок, 21 червня 2022 07:52

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни атакували Одесу ракетами: є загиблий

Росіяни атакували Одесу ракетами: є загиблий
Із повітря і з тимчасово окупованого Криму росіяни завдають масованих ракетних ударів по цивільній інфраструктурі. Фото: pixabay.com

В Одесі 20 червня внаслідок денного влучання у логістичний продуктовий склад ворожої російської ракети загинув охоронець

Про смерть цивільної особи від вибуху випущеної з берегового ракетного комплексу крилатої ракети "Онікс" повідомило оперативне командування "Південь" у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 14 ракетних ударів за 3 години: ворог обстріляв Одещину

"Активність дій українських військових змушує ворога застосовувати відчайдушні засоби впливу. Обмежений у маневрах і скований в просуванні вперед, противник на суходолі намагається втримуватися на крайньому облаштованому рубежі оборони", - ідеться у повідомленні.

Тим часом із повітря і з тимчасово окупованого Криму росіяни завдають масованих ракетних ударів по цивільній інфраструктурі.

Чотири ракети Х-31А з ворожого винищувача та одна ракета типу "Онікс" з берегового ракетного комплексу були спрямовані на Очаків та влучили в сільськогосподарські угіддя у передмісті.

Ще дев'ять "Оніксів" були адресовані Одещині. В дельті Дунаю пошкоджено житлові будинки на островах, у Білгород-Дністровському районі – влучили біля цвинтаря і поблизу об'єкта промислової інфраструктури. Обійшлося без жертв та постраждалих.

На Херсонщині позиції українських захисників обстріляв ворожий гелікоптер Ка-52. Також обійшлося без втрат. У відповідь українські гелікоптери атакували скупчення противника.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни атакували Одесу ракетами: є загиблий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути