понеділок, 09 травня 2016 17:43

Росія перекинула ешелоном на окупований Донбас танки та "Гради"

Росія перекинула ешелоном на окупований Донбас танки та "Гради"
vse.media

Попри введення режиму припинення вогню, Росія продовжує постачати бойовикам на окупований Донбас своїх військовослужбовців та потужну зброю. Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міноборони України.

До Харцизька залізничним ешелоном прибули 100 російських солдатів, три танки, вісім бойових машин піхоти, дві реактивні системи залпового вогню "Град" та шість вантажних автомобілів.

Після розвантаження, залізничний ешелон зі зброєю і особовим складом - чеченців за національністю, перемістили до Донецька.

В повідомленні також йдеться про те, що українська сторона надала інформацію представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність танків, артилерійських систем калібром понад 100 мм і 122-мм "Градів" в районах Лозового, Горлівки, Молодіжного та Донецька.

Читайте також: Окупанти вивели у центр Донецька на парад 45 одиниць важкої техніки

Нагадаємо, 6 травня до Алчевська прибув підрозділ зі складу 46 окремої бригади оперативного призначення (Грозний, Чечня) федеральної служби військ Національної гвардії РФ. З'єднання комплектується особовим складом за національним принципом – переважно чеченцями.

Зараз ви читаєте новину «Росія перекинула ешелоном на окупований Донбас танки та "Гради"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути