вівторок, 26 січня 2021 15:23

Рибалка помер, занурившись по груди

Рибалка помер, занурившись по груди
Рибалки ігнорували приход тепла. Фото wobler.com

У селі Красносілка Олександрівського району Кіровоградської області минулої неділі, 24 січня, загинув рибалка, провалившись під лід. Чоловік не дійшов до берега 20 м.

У Красносілці в суботу й неділю сотні рибалок з Кам'янського, Олександрівського, Новомиргородського й Смілянського районів ловили плітку. У неділю надвечір крига стала тонка й крихка, температура повітря 2-й день сягала +5°C. Багато рибалок, побоюючись провалитися, змотали вудки й рушили до берега. Дехто ж чекав вечірнього кльову.

"Після обіду крига почала фактично сипатись під буром, – розповідає кам'янчанин Микола Кравченко. – Разом з товаришами багато людей пошабашили, а частина ще залишалась. Люди чекали вечірнього кльову, бо в п'ятницю клювала після 3-ї, надвечір. Казали знайомі, що за аж з лунки вискакувала. Поряд з рибалками ходив орендатор, кричав людям, щоб ішли на берег і не ризикували життям. Але ж азарт".

Люди розповідають, що під вечір, коли виходили рибалки до берега, один з них не дійшов до кладки 15-20 м і пірнув під лід. Тобто по груди занурився у воду. На подив інших, він не борсався, а тихцем похилився й так завмер. Орендатор допоміг добратись до місця трагедії й разом з людьми доправили рибалку до кладки. Загиблим виявився Віктор Посипайко з Кам'янки Черкаської області. Знайомі розповідають, що чоловік мав проблеми із серцем. Деталі трагедії та що насправді призвело до смерті з'ясовують правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Школяр проковтнув 25 магнітів

Того ж дня в Бучаку біля Канева провалились під лід і загинули двоє дорослих і 10-річний хлопчик.

Зараз ви читаєте новину «Рибалка помер, занурившись по груди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі