Ексклюзиви
вівторок, 17 травня 2016 07:40

Противник атакував військову частину сил АТО в тилу

Противник атакував військову частину сил АТО в тилу

За минулу добу бойовики 18 разів відкривали вогонь по українських позиціях.

Про це розповів речник прес-центру штабу АТО Антон Миронович.

"Бойовики вже не вперше використали безпілотний літальний апарат для того, щоб завдати ураження з повітря. У них є техніка, оснащена вибуховими пристроями. Їх скидали на розташування нашої військової частини. Загалом шість вибухових пристроїв було скинуто. Вони не влучили в ціль. Жоден військовослужбовець не постраждав. Немає втрат техніки та руйнувань у військовый частині. На жаль, ми не змогли знешкодити цей літальний апарат", - розповів Миронович.

Він наголосив, що інформацію передали представникам ОБСЄ.

"Ніч порівняно з попередньою минула відносно спокійніше. В авдіївській промзоні бойовики кілька разів обстрілювали наші позиції. Здебільшого застосовували стрілецьку зброю і гранатомети.

На кінець доби ми констатували 18 епізодів застосування бойовиками зброї. Вони обстрілювали наші позиції також біля Широкиного, Новотроїцького, Трьохізбенки. Зараз акцент вони перенесли на наші позиції на Маріупольському напрямку. Зокрема, біля Новотроїцького вчора ввечері вдарили зі 120-міліметрових мінометів. І вже три епізоди застосування цієї зброї зафіксовані цієї доби біля Новотроїцького.

Від початку цієї доби стріляли також по наших позиційях біля Широкиного. Обстріляли з великокаліберного кулемета наші позиції біля Трьохізбенки", - розповів речник штабу АТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український військовий загинув під Опитним

Раніше голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський констатував, що "пасхальна тиша" на Донбасі закінчилась.

Зараз ви читаєте новину «Противник атакував військову частину сил АТО в тилу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути