вівторок, 21 травня 2019 19:46

Пройде тренінг-мотивація від Julika та Ореста Галицького

Пройде тренінг-мотивація від Julika та Ореста Галицького
У Львівському музичному коледжі імені Станіслава Людкевича відбудеться безкоштовна лекція-тренінг від Julika та Ореста Галицького учасників гурту DZIDZIO.

28 травня о 15.00 у Львівському музичному коледжі імені Станіслава Людкевича відбудеться безкоштовна лекція-тренінг від Julika, колишнього учасника колективу DZIDZIO, та Ореста Галицького, гітариста гурту DZIDZIO.

Тематика тренінгу "Музика і шоу-бізнес: хобі чи професія", допоможе кожному охочому почути відповіді на їхні запитання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Класику світового кіно покажуть на великих екранах мовою оригіналу

Завдяки лекції-мотивації усі небайдужі матимуть змогу поспілкуватись з успішними та простими людьми, які у своїй сфері досягли неабияких висот. Окрім теми мотивації, протягом зустрічі ментори осягнуть і тематику шоу-бізнесу. Зокрема, музчний контент та його присутність житті, музика, як спосіб заробітку грошей.

"Я звик мотивувати та заряджати людей позитивом та своєю творчістю! Цього разу , виступлю у ролі ментора, де розповім, як музика впливає на наше життя та чи ре-ально мати нормальну заробітну плату працюючи в одне задоволення. Буду радий бачити кожного, докладу усіх зусиль аби слухачі повірили у себе та свої можли-вості!" - каже співак Julik.

1-2 червня в Києві відбудеться п'ятий щорічний фестиваль популярної культури Kyiv Comic Con. Пройде в Українському домі. Цього року захід відвідають актори Річард Брейк і Предраг Бєлац, косплеєр Анна Молєва, письменники Роберт М. Веґнер та Анна Каньтох, розробники відеоігор Ubisoft і The Farm 51.

Зараз ви читаєте новину «Пройде тренінг-мотивація від Julika та Ореста Галицького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути