Ексклюзиви
неділя, 26 листопада 2017 12:59

Правоохоронці виявили три схованки з боєприпасами на Дніпропетровщині

 

Правоохоронці виявили три схованки зі зброєю, боєприпасами та вибуховими пристроями на території декількох населених пунктів Дніпропетровщини.

Про це повідомляє Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України.

"Правоохоронці вивили під цеглою розваленої будівлі чорний поліетиленовий пакет. В ньому було 55 набоїв різного калібру, 3 гранати Ф-1, 3 гранати РГД-5, 5 запалів до гранат, 5 протитанкових гранат, 1 сигнальна міна та 1 граната ВОГ-17 до станкового гранатомета АГС-17", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік перевозив арсенал боєприпасів у авто

Ще одну схованку оперативники знайшли в недобудові на одній із вулиць Дніпра. В ній виявлено 11 гранат ВОГ-17 до гранатомета АГС-17 та гранатомет РПГ-26.

Крім того, під бетонною плитою покинутої ферми, розташованої у селі Василівка Межівського району, поліцейські знайшли третій схрон. В ньому виявлено гранатомет РПГ-18 та гранату РГД-5.

Схованку з двома реактивними протитанковими гранатами РПГ-22 виявили у Києві. Вона була облаштована на території лісопаркової зони у Голосіївському районі столиці. Співробітники Служби безпеки України спільно з поліцією вилучили чотири постріли до гранатомета РПГ-7, 40 пострілів ВОГ-25 до підствольного гранатомета та 160 набоїв калібру 12,7 мм.

Зараз ви читаєте новину «Правоохоронці виявили три схованки з боєприпасами на Дніпропетровщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути