Ексклюзиви
вівторок, 15 листопада 2016 16:19

Працівника "прозорого офісу" можна замовити додому

Працівника "прозорого офісу" можна замовити додому

Мобільні адміністратори почнуть працювати у "прозорих офісах" Вінниці з початку наступного року. Будуть виїжджати додому до мешканців міста і надавати всі необхідні послуги по роботі з документацією.

"Це сервіс соціального характеру. Розрахований на людей, які хворі і не можуть самостійно пересуватись, або мають певні обмеження у русі. Зараз для отримання наших послуг обов'язково потрібна або присутність самої людини із паспортом, або нотаріально завірене доручення. Для людей заплатити 400-500 грн. за таке доручення часто буває складно. А тому ми готові виїжджати із усіма необхідними документами на нашому авто до людини додому", - розповіла газеті "Місто" директор департаменту адмінпослуг Вінницької міськради Ірина Копчук.

У помешканнях вінничан адміністратори будуть засвідчувати їх згоду на здійснення всіх необхідних операцій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасників АТО застрахують за рахунок міста

"Така послуга значно заощадить час, нерви і сили людей. А головне - кошти, бо жодної додаткової плати за виїзд мобільного адміністратора із вінничан не стягуватимуть", - каже Копчук.

У вінницькому "прозорому" офісі "Старе місто" відкрили міський сервісний центр з питань реєстрації легкових транспортних засобів та видачі посвідчень водія. У ньому можна зареєструвати та зняти з реєстрації транспортні засоби, укласти договір купівлі-продажу транспортних засобів, здати іспити й отримати водійське посвідчення.

Зараз ви читаєте новину «Працівника "прозорого офісу" можна замовити додому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути