Ексклюзиви
середа, 09 листопада 2016 17:20

Працівник районної адміністрації розтрощив службове авто
5

Фото: www.facebook.com

П'яний працівник вінницької районної державної адміністрації розтрощив службовий автомобіль. Чоловік зніс зніс бетонний паркан та переламав дерево.

Через численні травми йому довелося викликати швидку допомогу. На місці події працювали слідчі. А службове авто помістили на штрафмайданчик.

"Увійшовши в образ каскадера, на Т-подібному перехресті чоловік забув про повороти і поїхав прямо через бетонний паркан та дерево. Вибравшись з автомобіля, він повідомив поліцейським, що не пам'ятає як їхав. А також зауважив – за кермом міг бути якийсь Андрюха", - написав голова громадської організації "Комітет безпеки руху" Володимир Черкас на своїй сторінці у Фейсбуці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейські затримали п'яного колегу, який намагався їх побити

Як виявилося, чоловік працює в райдержадміністрації водієм. Автомобіль на якому він їхав належить фінансовому управлінню. Тому з'явився інформація, що за кермом був чиновник цього відділу.

"Цим автомобілем наше управління не користується три роки. У нас не має ліміту. Ми передали авто в оренду з правом користування райдержадміністрації. Водій Олександр, який був за кермом, належить до їхнього штату. Оскільки машина рахується як наше майно, усі вирішили, що в аварію потрапив чиновник з нашого управління," - каже Gazeta.ua начальник фінансового управління Лариса Микитюк.

У Києві Mercedes врізався у поліцейський Prius. За кермом Mercedes GL був син народного депутата Ігоря Молотка - Денис. Ігор Молоток раніше був депутатом від Партії регіонів, а тепер представляє групу "Воля народу".

Зараз ви читаєте новину «Працівник районної адміністрації розтрощив службове авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути