четвер, 30 березня 2017 22:08

Посол США відмовилась від кортежу і проїхалась трамваєм
10

До Вінниці прибула посол США Марі Йованович
Фото: vezha.vn.ua
До Вінниці прибула посол США Марі Йованович
До Вінниці прибула посол США Марі Йованович
До Вінниці прибула посол США Марі Йованович
До Вінниці прибула посол США Марі Йованович

Сьогодні, новопризначений Надзвичайний та Повноважний посол США в Україні Марі Йованович прибула до Вінниці аби поглянути на Прозорий офіс.

Попри дипломатичний статус, посол приїхала до Вінниці з Києва звичайним потягом Інтерсіті. На платформі посла зустрічали лише два охоронці. Жодних посилених заходів безпеки на вокзалі не було, пише vezha.

Вже на привокзальній площі Марі Йованович разом з вінницькою делегацією сіла у трамвай і так дісталася центру міста. Трамвай зупинився саме навпроти будівлі міської ради. Там зупинки немає.

В Прозорому офісі Марі Йованович вирішила записатися на прийом до адміністратора. Отримала талончик і дочекалась електронної черги. Поспілкувалася з працівниками.

Мер Сергій Моргунов додав, що нещодавно у Прозорих офісах замінили табло електронної черги. Вони стали краще сприйматися людьми з вадами зору.

Марі Йованович обговорила з вінницькими чиновниками результати фінансової децентралізації, пріоритетні проекти на цей рік, питання, які стосуються переселенців та співпрацю з Донецьким національним університетом ім. Василя Стуса.

Вінницька влада змусила журналістів залишити зал засідань до вітального слова Марії Йованович. Що хотіла сказати посол під час свого першого візиту в місто так і невідомо. Зустріч проходила за зачиненими дверима.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Почали видавати закордонні паспорти у "прозорих офісах"

На початку березня Марі Йованович була приємно вражена змінами в Україні після Революції гідності. Особливо була вражена українцями, які чекають від уряду підзвітності, прозорості, результатів.

Зараз ви читаєте новину «Посол США відмовилась від кортежу і проїхалась трамваєм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути