пʼятниця, 15 грудня 2017 14:35

Поліція полюватиме на браконьєрів із ялинками

Поліція полюватиме на браконьєрів із ялинками
Продавців ялинок перевірить поліція. Фото twitter.com

В Полтаві поліція, екологічна інспекція і лісове господарство створили спеціальні рейдові групи, які будуть виявляти тих, хто незаконно зрубав сосну чи ялину.

Про це повідомили в Полтавській обласній поліції.

"Рейдові групи будуть перевіряти підприємців на наявність дозвольних документів, чіпів чи стрічок від лісових господарств. Одна незаконно зрубана ялинка буде вартувати щонайменше 1000 грн. Поліція просить полтавців не купувати ялинки у підприємців, які незаконно зрубали дерево і просить повідомляти про такі факти", - сказав Юрій Сулаєв із Полтавської обласної поліції.

Патрульна поліція виявлятиме продавців ялинок на стихійних місцях, перевірятиме документи у вантажівок, які курсують трасою Київ-Харків.

В лісовому господарстві повідомили, що за цей рік запланували продати 70 тисяч дерев. План виконали вже на 50% за рахунок гуртових купівель підприємців. Ціна стартуватиме від 45 грн за метр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де будуть продавати ялинки в столиці.

Вітрини магазинів завжди роблять такими, що привертали увагу покупців. Це найбільш актуальним стає перед Різдвом. Деякі з них виглядають настільки ефектно, що багато хто не може пройти повз, а дехто навіть спеціально приходить, щоб ще раз подивитися.

Зараз ви читаєте новину «Поліція полюватиме на браконьєрів із ялинками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути