понеділок, 22 жовтня 2018 18:00

Накинувся і виривав сумку: поліцейська самотужки скрутила грабіжника

Накинувся і виривав сумку: поліцейська самотужки скрутила грабіжника
Катерина Ключник лише рік працює в Лисянці

Лейтенант Лисянського відділення поліції Черкаської області 27-річна Катерина Ключник самотужки затримала грабіжника.

Працівниця поліції на вихідних саме поверталася додому після того, як добу відчергувала в райвідділі. На одній із вулиць побачила, як грабіжник накинувся на жінку й вирвав у неї сумку. Поліцейська зателефонувала на роботу, викликала наряд, а сама тим часом кинулася на допомогу. За кілька секунд слідча скрутила нападника. Згодом на місце події прибув наряд поліції, який доправив грабіжника до камери попереднього ув'язнення.

"Подія сталася просто в центрі міста біля магазину "Люкс". Компанія чоловіків, які зловживають спиртним прийшла по пиво. Згодом хлопцям захотілося закусити. Один із них – Сергій Сафонов почав чіплятися до жінки й виривати сумку. Катерина його затримала. Викликала наряд. Звідси до приміщення поліції недалеко – найбільше 200 метрів", – розповідає місцевий журналіст Олександр Щербатюк.

"Кожен співробітник Лисянського райвідділу поліції володіє прийомами рукопашного бою. Катерина не є винятком. Для мене було би дивно, якби вона не впоралася із завданням", – каже керівник місцевих поліцейських Олександр Антощенко.

Грабіжник тепер чекає суду. Нині відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 15 (Замах на злочин) та частиною 1 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Покарання за вчинення кримінального правопорушення передбачає позбавлення волі на строк до чотирьох років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Солдат-контрактник збив інваліда на візку

За словами Олександра Антощенка Катерина Ключник рік працює в Лисянському райвідділі. Сама родом із Чигиринського району.

Зараз ви читаєте новину «Накинувся і виривав сумку: поліцейська самотужки скрутила грабіжника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути