четвер, 13 грудня 2018 13:25

Показали вовків-мутантів, які тримали в страху прикордонний район
4

У кількох селах Могилів-Подільского району, що на Вінниччині, понад 100 мисливців влаштували облаву на вовків, які наводили страх на людей. Звірі шматували свійських тварин і були небезпечні для людей.

Під час полювання застрелили 3 вовків. Мисливці кажуть, вовки незвичайні. Схрещені з собаками, а тому не бояться заходити до людських обійсть.

На Вінниччині постріляли вовків-мутантів, які наводили страх на увесь район
Фото: фото надане Станіславом Гулічем
На Вінниччині постріляли вовків-мутантів, які наводили страх на увесь район
На Вінниччині постріляли вовків-мутантів, які наводили страх на увесь район
На Вінниччині постріляли вовків-мутантів, які наводили страх на увесь район

"До початку полювання я особисто бачив 4 вовків. 2 застрелив, але ще десь гуляє точно один вовк і вовчиця. Вони найбільше шкоди наробили у селі Нагоряни. Без страху забігали на подвір'я і рвали кіз, бичків, - говорить Gazeta.ua мисливець Станіслав Гуліч. - 2 ночі підряд прибігали у село. На третій день один чоловік сховався на горище, аби прослідкувати. То на його подвір'я вовк прибігав тричі за ніч — о дев'ятій вечора, о дванадцятій ночі та о четвертій ранку. Але нічого не взяв, бо господар міцно позакривав усі двері до тварин".

Селяни намагаються у вечірній час не виходити на вулицю.

"Люди в лісі часто зустрічали скелети диких тварин. Особливо роги, голови косуль, диких кабанів. Взимку дичини мало. Тому вовки йдуть у села за здобиччю — козами, бичками, - каже Gazeta.ua голова села Хоньківці Сергій Побережник. - Ще такого нашестя не було. Люди налякані, бо вовки-гібриди можуть напасти і на людей. Нема такого, що діти самі йдуть селом. До школи та дитсадків їх возять батьки і після занять забирають. Трохи наступило затишшя після облави, але не зайвим буде остерігатись".

При зустрічі з вовком не треба тікати. Варто трохи присісти і пильно глянути в очі звіру. Вовк відведе погляд вбік і піде. Ще вовки бояться вогню та електрошокера, зазначає Побережник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Запорізьку область атакують скажені лисиці

На Вінниччині зграя вовків тримає в страху увесь Могилів-Подільський район.

Увечері місцеві жителі бояться виходити на вулицю, бо щоранку знаходять розірваних звірами домашніх тварин. Мисливці кажуть, що вовки, які тероризують селище, не звичайні, а мутанти.

Зараз ви читаєте новину «Показали вовків-мутантів, які тримали в страху прикордонний район». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути