четвер, 07 липня 2016 17:54

Під Черкасами на лікарів "швидкої" напали з ножем і сокирою

Під Черкасами на лікарів "швидкої" напали з ножем і сокирою
donbass.ua

На Черкащині в селі Руська Поляна троє чоловіків напали на лікарів швидкої допомоги. Це сталося вчора пізно ввечері, коли медики приїхали на виклик. Під час нападу ніхто не постраждав.

"Люди викликали надати допомогу побитому. У таких випадках ми завжди їдемо з поліцією. Але їхня бригада була зайнята і не могла під'їхати одночасно із медиками. Тому лікарі виїхали на місце виклику самі. Їх чекали троє чоловіків. Були у стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння. Люди грубіянили, нападали на працівників "швидкої", – розповів "ІнфоМіст" директор КУ "Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради" Владислав Свириденко.

На місці пригоди ніхто не потребував екстреної медичної допомоги.

"Жінка-фельдшер та водій ледь втекли і заскочили у машину. А чоловіки з ножами і сокирами підбігли до автомобіля швидкої – почали бити, порізали колеса. Поліція приїхала через годину. Працівники лікарні на спущених колесах повернулися в центр", – продовжує директор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Черкащанин влаштував стрілянину серед вулиці

У "швидкій" вимагають відшкодувати вартість пробитих шин – понад 2 тисячі гривень. Але в ГУ Нацполіції справу за фактом нападу ще не відкрили – збирають пояснення та свідчення очевидців.

"Тієї ночі в Руській Поляні родина вживала алкоголь. У них виникла сварка. Під час якої хтось потребував медичної допомоги. Викликали швидку та правоохоронців. Медики приїхали першими. Людям не "сподобалось" як їм надавали допомогу і почався скандал. Лікарі втекли та зачинилися у машині. А чоловіки схопили ніж і почали ним різати колеса. Тоді працівники швидкої викликали поліцію. Однак група у цей час була на виклику в селі Білозір'я", – розповідає керівник прес-служби ГУ НП в Черкаській області Дмитро Грищенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Черкаських військовослужбовців затримали за продаж зброї

Зараз ви читаєте новину «Під Черкасами на лікарів "швидкої" напали з ножем і сокирою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі