Ексклюзиви
неділя, 27 березня 2016 14:05

Під Авдіївкою українські військові знищили російських диверсантів

Під Авдіївкою українські військові знищили російських диверсантів
Фото: www.unian.net

Під Авдіївкою внаслідок боєзіткнень загинули 4 російських військовослужбовці зі складу диверсійно-розвідувальних груп, 6 отримали важкі поранення.

Про це повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони України.

За даними ГУР, втрати зафіксовані у розвідувальних підрозділах 11 омсп та 3 омсбр 1 АК ЗС РФ, які беруть участь у бойових зіткненнях у районі н.п. Авдіївка та Горлівка.

"У районі н.п. Авдіївка противник веде активну розвідку позицій сил АТО та здійснює поповнення боєкомплекту передових підрозділів 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка), 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) та 5 окремої мотострілецької бригади (Донецьк) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ", - зазначили у розвідці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики випустили 160 снарядів по позиціях сил АТО

При цьому, за даними ГУР, відмічаються факти відкритої непокори у підрозділах російських окупаційних військ 1 АК ЗС РФ, що діють у районі н.п. Авдіївка - через постійне примушення проводити небезпечні диверсійно-розвідувальні дії.

"26 березня військовослужбовці розвідувального взводу 1 батальйону 3 омсбр відмовились виконувати накази командирів щодо бойового виходу у складі ДРГ", - зазначили у ГУР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Авдіївкою в результаті ворожого обстрілу поранено медика-добровольця

Вогневий вплив на підрозділи сил АТО зберігається, протягом доби зафіксовано 44 обстріли позицій ЗСУ, найбільша кількість обстрілів відмічена на Слов'янському та Донецькому напрямках.

Зараз ви читаєте новину «Під Авдіївкою українські військові знищили російських диверсантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути