понеділок, 31 липня 2017 17:22

Педофіл вигнав з хати свою родину

Педофіл вигнав з хати свою родину
Чоловік, який відсидів за педофілію, вигнав з дому жінку та двох синів. Фото: ZakNEWS

Мешканку міста Кременчук на Полтавщині вигнав з дому чоловік, який повернувся із в'язниці. З нею — два сина, 9 та 15 років. Одного з хлопців протягом 2,5 років гвалтував батько.

Про це повідомило видання "Телеграф".

"У серпні 2014 жінка прийшла додому і побачила, що на ліжку лежить п'яний чоловік, а біля його ніг сидить старший син", - зазначили у виданні.

Чоловіка визнали винним у педофілії та засудили до 8 років позбавлення волі. Апеляційний суд пом'якшив покарання до 5 років. Але за три роки після арешту ґвалтівника випустили з колонії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік викинув кошеня з 13 поверху, щоб провчити доньку

"Якщо спочатку були тільки крики та мати, то зараз він почав розпускати руки — на дітей, на мене. Випхав мене з дому, забрав сумку з документами. В чому була на городі — в тому і пішла", - сказала потерпіла.

Чоловік змінив замки у хаті. Дільничий інспектор має провести з ним бесіду, але не може застати його вдома. Юрист радить жінці подавати позов у суд, адже будинок - це спільно нажите майно. Але в неї немає грошей на суд. До того ж, чоловік погрожує: "Якщо ти не відмовишся від ідеї відібрати хату, я напишу на воротах "Тут живе педофіл та п***р".

У Черкасах поліція затримала викрадачів 40-річної жінки, яку вони ледь не закатували до смерті. У неї зламані два ребра та пошкоджена легеня. Пояснити свої дії чоловіки відмовилися.

Зараз ви читаєте новину «Педофіл вигнав з хати свою родину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути