субота, 22 березня 2014 19:10

Озброєний до зубів спецназ окупував Бельбек
19

Фото: Reuters

Під час штурму на територію військової частини прорвалися представники самооборони Криму. Ворота в частину проламані за допомогою БТРа

"Джерела стверджують що в ході штурму були чутні постріли, було задіяно не менше 6 одиниць БТР-80. Дані про постраждалих перевіряються", - повідомляє у Facebook представник прес-центру Міноборони Владислав Селезньов, передає Еспресо.TV.

Кілька годин тому представники російської армії висунули українським військовим у Бельбеку ультиматум: здатися протягом години, інакше буде штурм. Українські військові відмовились, і почали готуватись до штурму.

На камері трансляції було видно, що БТР загарбників об'їхав вантажівку, яка стояла перед воротами, і протаранив їх. Потім під'їхала швидка. Почало підходити російське підкріплення, хтось із них вказав на камеру і її знищили окупанти.

Як раніше повідомляли журналісти у соцмережах, командувач військової частини Юлій Мамчур закликав своїх військових залишатися вірними присязі. В українській частині було дуже мало зброї - стара зенитка, три вантажівки і один автомат на п'ятьох.

"Джерела повідомляють - працював спецназ ЗС РФ, зайшли з боку аеродрому. Є інформація, що постраждав 1 журналіст. Вся територія частини по периметру під контролем спецназу. Збирають весь персонал авіабази", - написав Селезньов.

Зараз ви читаєте новину «Озброєний до зубів спецназ окупував Бельбек». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути