Ексклюзиви
понеділок, 25 липня 2022 09:02

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти нещадно атакували Чугуїв: людей дістають з-під завалів
25

У селі Кулиничі Харківського району загинув 39-річний тракторист
Фото: t.me/synegubov
У селі Кулиничі Харківського району загинув 39-річний тракторист
У селі Кулиничі Харківського району загинув 39-річний тракторист
Наслідки прильоту в Чугуєві
Наслідки прильоту в Чугуєві

Минулої ночі російські окупанти обстріляли місто Чугуїв на Харківщині.

Постраждали школа й будинок культури, де перебували мирні мешканці, повідомив 25 липня голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у Telegram.

"Вночі окупанти вдарили по цивільних об'єктах Чугуєва. В одному приміщенні перебували люди, які опинилися під завалами. Трьох людей рятувальники вже звільнили, ушкоджень немає. Усі профільні служби далі працюють на місці", – написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові пролунало понад 20 вибухів - ЗМІ

Упродовж доби в селі Коробочкине й селищі Печеніги кілька разів обстрілювали житлові сектори. У районі поза населеними пунктами виникла пожежа на полі з пшеницею площею в 1 га. У селі Кулиничі Харківського району загинув 39-річний тракторист, який наїхав на вибуховий предмет.

"Ми вкотре звертаємося до аграріїв Харківщини: пам'ятайте про небезпеку. Працювати на полях можна лише після обстеження з вибухотехніками й військовими", – наголосив Синєгубов.

У Богодухівському районі вчора внаслідок обстрілу горів дах складського приміщення фермерського господарства. Рятувальники ліквідували пожежу. Обстріли окупантів зафіксували й в Ізюмському районі.

На Харківському напрямку російські окупанти обстріляли позиції українських захисників. Гатили з танків, реактивної та ствольної артилерії. "Прильоти" зафіксували в районах населених пунктів Харків, Малинівка, Борщова, Іванівка, Питомник, Нове, Руські Тишки, Петрівка, Дементіївка, Гусарівка, Прудянка, Шаповалівка, Рубіжне, Шевелівка, Дуванка, Мосьпанове, Руська Лозова й Михайлівка. Ворог завдав авіаційного удару біля Прудянки, Петрівки та Явірського.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти нещадно атакували Чугуїв: людей дістають з-під завалів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути