середа, 27 січня 2021 12:26

Одесу завалило снігом: дороги паралізовані, фурам заборонили в'їзд
23

В Одесі триває сильний снігопад, який почався вночі. Висота снігового покриву досягла 5-6 см. У багатьох районах повалило дерева, не функціонують 4 трамвайні маршрути.

Рух транспорту вулицями міста ускладнений. Утворилися затори. Запровадили тимчасову заборону на в'їзд до Одеси вантажівок. Патрульні поліцейські контролюють рух фур з боку автодоріг Одеса-Київ, Одеса-Рені, Одеса-Мелітополь та Одеса-Кучурган. Водіїв великогабаритного транспорту просять перечекати негоду на АЗС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Louis Vuitton з Туреччини: в Україну намагалися провезти 205 кг контрабанди

Фото: dumskaya.net

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Одещині розікрали піску на мільйони гривень

Майже весь центр міста паралізований, затори. Стоять трамвайні маршрути №1, №10, №17 і №15. Упали понад 60 дерев, 15 із яких повисли на проводах. Сталося 16 обривів електромереж. Наслідки негоди ліквідують.

Задіяли 90 машин спецтехніки. Повний цикл по 17 маршрутах займає 5 год. Співробітники житлокомунсервісів проводять розчищення тротуарів і посипання піщано-соляною сумішшю. У зв'язку з цим муніципалітет просить без зайвої потреби не залишати оселі, не користуватися особистим автотранспортом та не лишати автівки вздовж доріг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автобус із туристами зірвався в прірву. Багато загиблих

Значний мокрий сніг завтра знову очікується в Одеській, Миколаївській, Кіровоградській, Черкаській та Полтавській областях. У південній частині України пориви вітру до 15-20 м/с. На дорогах ожеледиця.

Зараз ви читаєте новину «Одесу завалило снігом: дороги паралізовані, фурам заборонили в'їзд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути