понеділок, 20 березня 2017 15:57

Навчання в школах можуть припинити

Навчання в школах можуть припинити
Фото: Валерій Шмаков

З львівських шкіл і дитсадків протягом місяця не вивозять сміття. Це може стати приводом для припинення навчального процесу у місті. Про це заявила директор департаменту гуманітарної політики Львівської міськради Галина Слічна.

"Достатньо серйозною є проблема з вивозом сміття з територій шкіл, дошкільних навчальних закладів та закладів охорони здоров'я. Упродовж трьох-чотирьох тижнів сміття у навчальних закладах накопичувалось. Маємо 59 таких майданчиків на території навчальних закладів Львова. Можливості вивозити сміття ми не маємо. При плюсовій температурі ці відходи розкладаються, а це проблема погіршення санітарно-епідеміологічної ситуації у Львові", - цитує Слічну Zaxid.net.

Найгірша ситуація з вивозом сміття з території шкіл та садочків склалась у Франківському, Шевченківському та Залізничному районах. Для припинення навчання необхідно, щоб питання розглянула на комісії з надзвичайних ситуацій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Садовий збирається оголосити надзвичайну ситуацію у Львові

Директора департаменту ЖК послуг Львівської міськради Сергій Бабак обіцяє вирішити питання зі сміттям завтра.

Якщо поблизу магістральних вулиць сміття ще вивозять, то в дворах ситуація значно гірша. Хоча комунальні служби старанно прибирають місто, не дозволяючи нечистотам розноситися за вітром.

"Дорогі туристи, приїжджайте, вас чекає незабутній вік-енд у Львові! Мій друг, який живе в районі Левандівки, пише, що скоро сміття перекриє там одну вулицю. Сміттєвий монстр усе ближче підбирається до Ратуші", - коментує ситуацію львів'янка Ірина.

Зараз ви читаєте новину «Навчання в школах можуть припинити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути